Hva er Jentemiddagen?

Jentemiddagen er et arrangement som jentene i Start NHH arrangerer for andre kvinnelige studenter i Bergensområdet. Formålet med middagen er å skape oppmerksomhet rundt temaet ”kvinner og innovasjon”.

 

Følg med for informasjon om Jentemiddagen 2018!

 

Hvem kom til Jentemiddagen 2017?

Ingun Berget Johansen

Ingun er en dame med mye erfaring, både innenfor jobb og utdanning. Hun startet sin utdanning tidlig på 90-tallet, hvor hun da tok en master i markedsføring på BI. I 2014 fullførte hun en master i juss ved Universitetet i Oslo, hvor hun skrev en masteroppgave innenfor bærekraft. I mellomtiden har hun hat flere stillinger, hvor hun blant annet jobbet 13 år i Amer Sports Norge AS, før hun i 2015 startet som CEO i BRIGHT Products. Her jobber Ingun med blant annet bærekraft, hvor BRIGHT produserer miljøvennlige lamper basert på sollys, som i hovedsak er distribuert til land hvor strøm ikke er tilgjengelig.

Elin Nørve

Elin Nørve er medgrunnlegger av Future Leaders, et av Skandinavias største lederutviklingsprogrammer for unge. Future Leaders jobber aktivt med å utvikle unge, modige ledere som fokuserer på sosial, økonomisk og miljømessig bærekraft. De jobber også med å gi næringsliv og samarbeidspartnere innsikt om millennials-generasjonen. 

Jankeh Njie Jamanca

Bare 18 år gammel etablerte Jankeh sin første bedrift. I dag er hun 23 år gammel og driver to bedrifter, reiser rundt i Norge og holder foredrag og er lærer i entreprenørskap og bedriftsutvikling på Kuben VGs i Oslo. Samtidig studerer hun ved Markedshøyskolen i Oslo.

Rasmus Wold

Rasmus har holdt på med Stand Up siden 2011, og er en av de virkelige store talentene på stand-up scenen. Som komiker har han også andre strenger å spille på, med erfaring som både skuespiller og instruktør fra revyscenen og skuespiller på tv. Du har kanskje sett ham i «Helt Perfekt» med Thomas Giertsen, «Ettermiddagen» på TV2 eller i «Hevnen er søt på VGTV. På scenen gjør Rasmus det som vi vil kalle absurd observasjonshumor, og han får unge og gamle til å vri seg i latter av de rareste ting. Rasmus er og blir en morsom mann som bør oppleves (hentet fra latter.no).

 

F_icon.svg_-1024x1024Facebook-arrangement

Foredrag

Interessante kvinnelige gründere inviteres til Jentemiddagen for å fortelle sin historie, inspirere og motivere. Foredragsholderne har lykkes innenfor gründervirksomhet. De har turt å satse på egne ideer og ønsker å motivere andre til og gjøre det samme.

Mingling og nettverk

På Jentemiddagen vil du møte mennesker som kanskje har et ønske om å en dag bli gründer en dag. Du trenger ikke ha en idé eller et ønske om å bli gründer for å delta, men forhåpentligvis vil kvelden tenne en liten flamme. Blant deltakerne vil det også være representanter fra næringsliv og akademia som bidrar med viktig kunnskap. Dette gir alle mulighet til å knytte viktige kontakter for fremtiden.

Underholdning

For å få en ekstra morsom kveld vil det være god underholdning mellom spennende foredrag og god middag.

Jentemiddagen 2016

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Når: Torsdag 14. april. Dørene åpner kl. 18:00.
Hvor: Hotell Norge, Bergen

Påmeldingen er stengt