Start Forum

Hva er Start Forum?

Start Forum er et arrangement som holdes en gang hvert semester ved ulike høyskoler og universiteter i Norge. Arrangementets innhold og fokus er knyttet opp mot å fremme entreprenørskap, innovasjon og nyskapning blant studenter i Norge. Den årlige finalen i Venture Cup, Norges største forretningsplankonkurranse, holdes under arrangementet.  Start Forum arrangeres under Start Norge (nasjonale organisasjonen) ved hjelp av et lokallag.

Høsten 2016 ble arrangementet for første gang holdt i Bergen, og fant sted ved Norges Handelshøyskole. En stor gruppe studenter fra skolen representert gjennom Start NHH skapte et innholdsrikt program både faglig og sosialt. 

Start Forum i Bergen 2016 videreførte den gode tradisjonen fra tidligere samlinger, med å lage et vellykket Start Forum for alle Start Norges medlemmer.

Start Forum 2017 gikk av stabelen i Oslo, og var en heidundranes suksess! Det ble en helg fullspekket med show, fest og ikke minst en fantastisk finale i den nasjonale forretningsplankonkurransen, Venture Cup!

I 2018 er det Kristiansand som skal arrangere, og vi gleder oss allerede! 

Les mer på startforum.no!

Dager igjen til Start Forum 2017

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Billettsalget er stengt