Start Forum 2016

21. - 23. oktober

Hva er Start Forum 2016?

Start Forum er et arrangement som holdes en gang hvert semester ved ulike høyskoler og universiteter i Norge. Arrangementets innhold og fokus er knyttet opp mot å fremme entreprenørskap, innovasjon og nyskapning blant studenter i Norge. Den årlige finalen i Venture Cup, Norges største forretningsplankonkurranse, holdes under arrangementet.  Start Forum arrangeres under Start Norge (nasjonale organisasjonen) ved hjelp av et lokallag.

For første gang skal arrangementet holdes i Bergen, og vil finne sted ved Norges Handelshøyskole høsten 2016. En stor gruppe studenter fra skolen representert gjennom Start NHH har ansvaret for å skape et innholdsrikt program både faglig og sosialt. Det skal holdes i perioden fredag 21. til søndag 23. oktober 2016.

Vi forventer ca. 300 deltakere fra 19 ulike skoler, og vi er godt i gang med planleggingen av arrangementet.

Start Forum i Bergen 2016 ønsker å videreføre den gode tradisjonen fra tidligere samlinger samtidig som vi ønsker å lage tidenes Start Forum for alle Start Norges medlemmer.

Det er bare å sette av datoen fordi dette kommer til å bli en helg fullspekket med show, fest og ikke minst en fantastisk finale i den nasjonale forretningsplankonkurransen, Venture Cup!

Les mer på startforum.no!

Dager igjen til Start Forum 2016

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Billettsalget er stengt