Hva gjør vi?

Motivasjon

Start NHH er en studentorganisasjon som ønsker at studenter ved NHH kal ha full tro på sine egne ideèr, kunnskap om hvordan man kan satse på dem og leve av dem, samtidig som man skaper verdier. Dette prøver vi å oppnå ved å arrangere kurs, foredrag, konkurranser, møteplasser og andre arrangementer med nyskaping som hovedtema. Du kan lese mer om våre arrangementer her.

Veiledning

Vi gir veiledning i forbindelse med oppstart av egen bedrift, både ved direkte henvendelse til oss og ved informasjon publisert på internettsidene våre. Start NHH kan nåes på telefon og email, og svarer på alle henvendelser med glede. Veiledningen er gratis og går først og fremst ut på å informere idéhaver om de ulike tilbudene som kan hjelpe kommende gründer. Vi er en non-profit og partipolitisk uavhengig organisasjon, og har per i dag 39 aktive medlemmer som står for den daglige driften.

Vårt mål

Start NHHs mål er at samtlige studenter fra NHH skal se på det å starte for seg selv som en realistisk og mulig karrierevei når de er ferdig utdannet.

Organisasjonen i dag

Struktur og oppbyggning

Medlemmene i Start NHH er organisert i forskjellige arrangementgrupper - alle med fokus på å spre skaperglede og et budskap om innovasjon og verdiskaping. Styret består av leder, nestleder, informasjonsansvarlig, økonomiansvarlig og arrangementansvarlig. Siden Start NHH er en del av studentforeningen ved NHH (NHHS) blir halve styret valgt gjennom høstvalget og resten ved vårvalget. Alle velges for 1 år, og valgene fordeles over de to valgene, slik at leder og nestleder velges i motfase.

Stiftelse og historie

Start NHH ble stiftet i 2001. Organisasjonen har vokst for hvert år, og i år tok vi opp rekordmange nye Startere. Nå er vi 39 til sammen.