Venture cup Startup

Nordens største pitch-deck-konkurranse for studenter.

Venture Cup Startup er Nordens største pitch-deck-konkurranse for studenter. Konkurransen går ut på at deltakerne sender inn sitt bidrag til en forretningsidé, som kan være et produkt eller en tjeneste. Målet med Venture Cup Startup er å finne “Norges mest lovende Startup”.  

Video: Start NTNU

KONKURRANSEN GÅR OVER TRE faser

29. mars - Fase 1: Innsending av pitch deck

15. april - Fase 2: Regional finale

Til høsten - Fase 3: Nasjonal finale

Frist for innsendelse er mandag 29. mars
 
I den første delen av konkurransen skal startupen sende inn en pitch deck til en regional screening-gruppe. Screeninggruppen består av etablerte entreprenører og personer fra næringslivet og akademia, som den 7. april skal velge ut sine 10 favoritt-startups som kommer videre til regional finale i region vest.
Digital pitche-kveld over Zoom
 
15. april vil de 10 oppstartsselskapene som kom videre fra fase 1, konkurrere om plasser i den nasjonale finalen. Denne dagen skal deltakerne først pitche ideen sin alene foran en jury (10 min) og deretter svare på spørsmål (10 min). Etter alle deltakerne har presentert, samles vi til et felles Zoom-møte. Her skal deltakerne holde en kortere versjon av pitchen sin foran et publikum, juryen og de andre oppstartsselskapene. Til slutt vil juryen kåre en vinner som stikker av med pengepremie og veiledningstimer, og de to mest lovende selskapene går videre til nasjonal finale.
Norges mest lovende startup 2021
 
I den nasjonale finalen til høsten skal Norges mest lovende startup kåres. Her deltar to bedrifter fra hver region, og skal kjempe om seks ulike priser. Disse er: Startup of the year, Changemaker, Gamechanger, Best Traction, Wild Card og Publikums favoritt.

faq

Er det noen andre spørsmål du gjerne skulle hatt svar på?
Ikke nøl med å kontakte oss direkte eller gjennom vår Facebook side.

Du kan lese om reglene for konkurransen her.

ØNSKER DU Å VÆRE SAMARBEIDSPARTNER TIL NESTE ÅR?​