She innovates

en helaften med fokus på innovasjon og likestilling

I Norge er det i dag fortsatt en klar skjevfordeling mellom kjønn når det gjelder antall gründere og ledere. Vi i Start NHH ønsker, nettopp ved å arrangere She Innovates, å sette søkelys på denne utfordringen. She Innovates er en helaften med treretters middag og fokus på innovasjon og likestilling. Vi inviterer studenter fra Bergensområdet til en kveld med inspirerende foredrag med innslag fra kvinnelige gründere og ledere. Vi ønsker med dette å skape et forum der vi fremmer kvinner og mangfold og gir studenter motivasjon til å lykkes, så vel som et innblikk i fremtidige muligheter.

FOREDRAGSHOLDERE

Årets foredragsholdere 2020 var Elin Nørve, Åshild Marie Tveit Walseth, Ellen Amalie Vold og Oda Elisabeth Knudsen (v/Argentum),
samt Stine Sofie Grindheim (v/DNB).

Utvalg av tidligere gjester og foredragsholdere tidligere arrangement (da under navnet Jentemiddagen) inkluderer Kathrine Molvik, Konsernsjef i TTS Toril Eidsvik, gründerne av Råvarene, Hilde Jensen fra Skagen Fondene, Tone Lise fra Tone Lise Akademiet, Mona Hellund fra Flair Magazine, Siri Kalvig fra Storm Weather Senter, Christian Mikkelsen, Zahid Ali, Cecilie Ness og Piateed.

Arrangementet inspirerte meg til å si mer ja til de mulighetene som kommer min vei, og jeg fikk kjenne på at vi er en stor, støttende gjeng som heier på hverandre!

Tidligere deltaker

2019

Jentemiddagen var en kveld med masse god mat, inspirerende foredrag og solid underholdning. Føltes bra å dele rommet med masse inspirerende damer!

Tidligere deltaker

2019

ØNSKER DU Å VÆRE SAMARBEIDSPARTNER TIL NESTE ÅR?

Lukk meny