Personverns-erklæring

Denne personvernerklæringen gjelder Venture Cup Bergen, heretter benevnt som Behandlingsansvarlig. 

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen.

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre forpliktelser og kan benyttes til følgende formål: markedsføring, informasjon, utbedring av aktiviteter og tjenester. Ved markedsføring på e-post innhenter et eksplisitt samtykke på forhånd.

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

Opplysninger som innhentes

Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg på www.vcbergen.no, eller når du er i kontakt med oss via e-post, innsendingsskjema eller chat.

Underleverandører

Behandlingsansvarlig benytter seg av tjenester levert av tredjepart. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres:

Gsuite by Google: Gsuite by Google benyttes blant annet til håndtering av e-post, dokumenter (G Disk). Informasjon lagres i disse systemene og e-postkorrespondanse eller dokumenter kan være lagret hos Gsuite by Google.

Mailchimp: Mailchimp benyttes for e-postmarkedsføring eller utsendelse av nyhetsbrev. Navn og e-post kan deles med Mailchimp.

Google Analytics: Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.

Innsyn og retting

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til info@startnhh.no. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

Oppbevaring og sletting

Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.

Informasjon om bruk av informasjonskapsler.

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin. Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder. Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år. Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan http://www.aboutcookies.org benyttes. 

Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester:

Google Analytics: Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk.

Facebook Pixel: Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler  benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Samtykke i bruk av informasjonskapsler

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.

Lukk meny